Pracownia gastronomiczna
Gotowanie bez granic w nowoczesnej multimedialnej pracowni gastronomicznej tylko w naszej szkole
Piec konwekcyjno-parowy nowej generacji RETIGO BLUE VISION:
- unikalny dotykowy panel
- bardzo łatwe sterowanie
- automatyczne czyszczenie
- pomoc w każdej sytuacji
Piec, który daje kucharzom wyjątkową technologię umożliwiającą przygotowanie najbarzdziej wyszukanych potraw.
Nowoczesne kuchenki trzony elektryczne
- siedmiostopniowa skala mocy płyt
- płyty grzewcze o nowoczesnej konstrukcji
- żaroodporne elementy grzewcze ze stali nierdzewnej
- kuchnia z płytą ceramiczną
- robocze stoły i zlewy kuchenne ze stali nierdzewnej o róznych wielkościach dostosowane do potrzeb pracowni,
- młynek koloidalny - rozdrabniacz odpadów organicznych zamontowany w jednym z czterech zlewów
- zmywarka, komplety garnków, form, blach, misek, waga elektroniczna, drobny sprzęt kuchenny oraz wszystko co potrzebne jest w nowoczesnej kuchni
- sprzęt multimedialny, projektor, ekran automatyczny - kamera