Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Warsztaty dla ósmoklasistów

Serdecznie zapraszamy uczniów klas ósmych na bezpłatne warsztaty pt. „Zasady racjonalnego żywienia. Trendy żywieniowe w hotelarstwie.”

W programie spotkania znajdują się następujące treści:

  1. Racjonalne żywienie to znaczy jakie?
  2. W jaki sposób interpretować piramidę żywienia?
  3. Jak często jeść? O częstotliwości spożywania posiłków.
  4. Oczekiwania gości hotelowych dotyczące żywienia.
  5. Gość wege - trendy żywieniowe w hotelarstwie.
  6. Potrzeby dietetyczne gości hotelowych - diety alternatywne.

  • Warsztaty będą prowadzone przez nauczycielki przedmiotów zawodowych Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Słupsku – mgr Martę Gołębską oraz mgr Justynę Piechowską.
  • W celu umówienia spotkania w Państwa szkole prosimy o uzupełnienie i odesłanie elektronicznego formularza rejestracyjnego do 2 marca 2023 r.: https://bit.ly/3Yn1uG7
  • Warunkiem realizacji warsztatów jest posiadanie przez odbiorców odpowiedniego wyposażenia sali w sprzęt multimedialny (tj. dostęp do internetu oraz projektor).
  • Warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do piątku w następującym terminie od 6 do 31 marca 2023 r.
  • Czas trwania warsztatów wynosi 45 minut.
  • Uczestnicy warsztatów otrzymują certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.
  • Dodatkowo dla uczestników przewidziano mini-konkurs z nagrodami.

Informacje dodatkowe:

  • Warsztaty połączone będą z krótką prezentacją oferty edukacyjnej Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Słupsku.
  • W przypadku zgłoszenia się kilku grup w tym samym terminie decydować będzie kolejność zgłoszenia.
  • W celu ustalenia innego terminu Organizator będzie kontaktował się telefonicznie z osobą wskazaną w formularzu.

W razie pytań i wątpliwości prosimy kontaktować się drogą mailową lub telefoniczną:

Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach!