Warsztaty dla ósmoklasistów
Serdecznie zapraszamy uczniów klas ósmych na bezpłatne warsztaty pt. „Zasady racjonalnego żywienia. Trendy żywieniowe w hotelarstwie.”
W programie spotkania znajdują się następujące treści:
- Racjonalne żywienie to znaczy jakie?
- W jaki sposób interpretować piramidę żywienia?
- Jak często jeść? O częstotliwości spożywania posiłków.
- Oczekiwania gości hotelowych dotyczące żywienia.
- Gość wege - trendy żywieniowe w hotelarstwie.
- Potrzeby dietetyczne gości hotelowych - diety alternatywne.
- Warsztaty będą prowadzone przez nauczycielki przedmiotów zawodowych Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Słupsku – mgr Martę Gołębską oraz mgr Justynę Piechowską.
- W celu umówienia spotkania w Państwa szkole prosimy o uzupełnienie i odesłanie elektronicznego formularza rejestracyjnego do 2 marca 2023 r.: https://bit.ly/3Yn1uG7
- Warunkiem realizacji warsztatów jest posiadanie przez odbiorców odpowiedniego wyposażenia sali w sprzęt multimedialny (tj. dostęp do internetu oraz projektor).
- Warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do piątku w następującym terminie od 6 do 31 marca 2023 r.
- Czas trwania warsztatów wynosi 45 minut.
- Uczestnicy warsztatów otrzymują certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.
- Dodatkowo dla uczestników przewidziano mini-konkurs z nagrodami.
Informacje dodatkowe:
- Warsztaty połączone będą z krótką prezentacją oferty edukacyjnej Zespołu Szkół Ponadpodstawowych w Słupsku.
- W przypadku zgłoszenia się kilku grup w tym samym terminie decydować będzie kolejność zgłoszenia.
- W celu ustalenia innego terminu Organizator będzie kontaktował się telefonicznie z osobą wskazaną w formularzu.
W razie pytań i wątpliwości prosimy kontaktować się drogą mailową lub telefoniczną:
- E- mail: zsp.przemyslowa100@gmail.com
- Telefon: 795 898 060
Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach!